INTERNATIONAL New Vision SRL

VALORILE NOASTRE

INVU a fost adus pe piață cu obiectivul clar de a lansa cel mai inovativ brand global de ochelari de soare cu lentilă polarizată. INVU reprezintă tehnologia inovatoare a lentilelor polarizate și materialele de ultimă generație, realizate în ochelari la modă, la prețuri accesibile. Investim continuu în cele mai noi tehnologii de materiale și lentile pentru a ne asigura că clienții noștri se pot bucura de cele mai noi progrese tehnologice la un preț corect. INVU este una dintre cele mai bine vândute mărci de ochelari de soare la nivel mondial.

EXCELENȚĂ ÎN PROIECTARE ȘI INGINERIE

PROIECTARE

Echipa internațională de designeri și ingineri a Swiss Eyewear Group garantează că ochelarii noștri respectă standardele elvețiene de calitate și oferă performanțe excepționale Împreună cu partenerii noștri de producție certificați, am implementat planuri stricte de control al calității și eșantionare pentru a asigura o experiență excepțională pentru clienți. Folosim propria noastră echipă locală de inspectori calificați în controlul calității și testăm continuu produsele noastre în laboratoare independente acreditate TUV. Ingineria noastră elvețiană garantează că toate standardele globale pentru ochelari sunt îndeplinite și depășite.

INTERNATIONAL New Vision SRL

DESPRE INVU

Brandul ultra polarizat INVU oferă cel mai bun raport calitate-preț la nivel mondial. INVU folosește o abordare diferită, investind în tehnologia lentilelor și în inovații materiale pentru a se asigura că clienții noștri se pot bucura de cele mai recente progrese din industria optică la un preț corect.

Contacteaza-ne daca
vrei sa
devii distribuitor