TEHNOLOGIA LENTILOR ULTRA POLARIZATE

Lucrând cu cei mai buni producători de lentile polarizate din clasă, asigurăm cea mai nouă tehnologie a lentilelor de polarizare. Nu doar îndeplinim ci și impunem standardele globale ale lentilelor de ochelari de soare.

Lentila ultra polarizată INVU este ultima generație în tehnologia lentilelor polarizate. Această lentilă unică cu nouă straturi filtrează selectiv  reflexiile și oferă o vedere clară, fără strălucire, cu contrast puternic și o percepție excepțională a culorilor.

LENTILĂ CU STRATURI MULTIPLE

img9

1 – ULTRA POLARIZARE      2 – ÎMBUNĂTĂȚIREA CULORILOR      3 – PROTECȚIE UV      4 – ABSORBȚIE DE IMPACT      5 – ANTI-ZGÂRIETURI

1 – ULTRA POLARIZARE     

2 – ÎMBUNĂTĂȚIREA CULORII     

3 – PROTECȚIE UV      

4 – ABSORBȚIE DE IMPACT      

5 – ANTI-ZGÂRIETURI

ULTRA POLARIZARE

Tehnologie de blocare a orbirii

Filtrul ultra polarizat este miezul lentilei cu nouă straturi INVU. Acest strat central unic și extrem de eficient elimină selectiv strălucirea reflectată, oferind o vedere clară, fără strălucire

ÎMBUNĂTĂȚIREA CULORILOR

Pentru o percepție strălucitoare a culorilor și un contrast mai bun

Tehnologia ultra-polarizatorului și straturile de îmbunătățire a culorilor funcționează oferă cea mai bună vedere posibilă. Ultra polarizatorul elimină strălucirea, în timp ce stratul de îmbunătățire a culorii crește contrastul și percepția culorii.

FILTRU UV

Blochează toate razele UV dăunătoare și oferă protecție 100% UV-400

Expunerea la lumina UV poate provoca leziuni oculare grave, cum ar fi degenerescența maculară sau cataracta. Stratul de protecție UV al lentilei ultra polarizate INVU blochează complet razele UV până la 400 nanometri, permițând în același timp lumina utilă să treacă către ochi.

ABSORBȚIE DE IMPACT

Pentru a vă bucura în siguranță de activități sportive în aer liber

Acest strat flexibil absoarbe în siguranță șocurile fizice și întărește structura lentilei. Construcția pe mai multe straturi face ca lentilele ultra polarizate INVU să fie imposibil de spart. Prin urmare, lentilele ultra polarizate INVU pot fi utilizate în siguranță pentru toate sporturile și activitățile în aer liber.

ANTI-ZGÂRIETURI

Utilizare de lungă durată

Zgârieturile de pe lentilele de ochelari de soare au impact negativ asupra vederii. Lentilele ultra polarizate INVU au un strat de acoperire dur de precizie care ajută la prevenirea zgârieturilor, permițând astfel purtătorilor de ochelari de soare să se bucure de ochelarii de soare INVU pentru o perioadă lungă de timp.

TOATE BENEFICIILE OCHELARILOR cu ULTRA POLARIZARE

POLARIZATOR ULTRA
Elimină selectiv strălucirea reflectată oferind o vedere clară

FILTRU UV
Blochează toate razele UV dăunătoare și oferă protecție 100% UV-400

ÎMBUNĂTĂȚIREA CULORII
Stratul de îmbunătățire a culorii crește contrastul și îmbunătățește percepția culorilor

REZISTENȚĂ LA SPARGERE
Stratul flexibil absoarbe în siguranță șocurile fizice și întărește structura obiectivului, făcând lentila imposibil de spart

REZISTENȚA LA ZGARIETURI
Stratul de strat dur de precizie ajută la prevenirea zgârieturilor, făcând ca ochelarii de soare să dureze testul timpului

No posts were found for provided query parameters.

X